Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel IBIZA Hairlights

IBIZA Hairlights

€8,50
Wil jij shinen tijdens een feestje, op het kerstdiner, met carnaval of tijdens een Festival? Of gewoon omdat je er zin in hebt?
Beschrijving

Wil jij ook eens iets super leuks met je haar? En wil je hiermee echt de show stelen? Gebruik dan deze fantastische lampjes voor in je haar!

Deze geweldige lichtsnoeren met 20 lampjes en extra kleine batterijbox zijn makkelijker te verwerken in het kapsel. Super leuk om te gebruiken tijdens een Festival, met Kerst, Nieuwjaar, tijdens een Feestje, Dansoptreden, met Halloween of Carnaval? Of gewoon als je daar zin in hebt natuurlijk!

De HAIRLIGHTS worden geleverd met een gaaf label waar een QR code op gedrukt staat. Deze code kun je scannen om een inspiratie filmpje te bekijken met uitleg hoe je ze ze in het haar kunt verwerken.

De lampjes zijn er in maar liefst 10 verschillende kleuren. Voor ieder dus wel een favoriete kleur. Heel leuk om te krijgen, maar ook om kado te doen.

De streng met LED lampjes heeft een totale lengte van 1 meter en ze worden geleverd inclusief batterij. Uiteraard kunnen de batterijen ook vervangen worden. De losse batterijen vind je hier. Het voltage is 3V en ze zijn voorzien van ons IBIZA HAIRLIGHT LOGO én het veiligheidskeurmerk CE.

LET OP: niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen (losse batterijen).