Klantenservice
1 Veelgestelde vragen
1.1 Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, PayPal, Creditcard of Afterpay. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL en PayPal. Voor betalen via AfterPay wordt er € 0,95 in rekening gebracht.

Voor België kan betalen via bankoverschrijving, Bancontact/Mister cash,PayPal of Afterpay.
Voor Duitsland kan betalen via bankoverschrijving, Sofortbanking of PayPal.

1.2 Hoe werkt betalen via Afterpay?

AfterPay voert voor Glitz4kids het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Glitz4kids betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

1.3 Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten verschillen per product, en worden automatisch verrekend in het winkelmandje.

Bij orders boven de 70 euro verzenden wij geheel gratis.

1.4 Wat is de levertijd ?
1.5 Mijn bestelling is beschadigd, wat nu?

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer ik de producten ontvangen heb, zal ik een nieuw exemplaar nog binnen 48 uur verzenden. De verzendkosten zal ik terug betalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke bestelling hebt betaald.*

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzenden

Voor alle orders boven de 70,- euro

Snelle levertijd

3 tot 6 werkdagen mits anders vermeld

Tevredenheid gegarandeerd

Speciaal voor jou gemaakt door Mr&Mrs Glitz!