Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel YUMBOX TAPAS XL BROODTROMMEL MET 4 VAKJES

YUMBOX TAPAS XL BROODTROMMEL MET 4 VAKJES

€36,95
Jailey's favoriet!
1-7 werkdagen
Beschrijving

Verpak je gezonde en gevarieerde snacks in je Yumbox Tapas XL lunchdoos met 4 compartimenten. De handige indeling maakt het makkelijk om je eigen selectie te maken van gezonde porties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg noten, crackers, fruit, groenten, yoghurt of zelfs een dipsaus toe. De Yumbox is lekvrij vanwege de siliconen afsluiting tussen de compartimenten. De vakken worden hierdoor goed afgesloten.

AFMETINGEN:

De Yumbox Tapas XL is onze grootste lunchbox en is ideaal voor volwassenen of grote eters. Er passen met gemak 4 boterhammen in het grote vak. In de andere vakken kun je bijvoorbeeld fruit, groente of salade meenemen. Het ronde vakje is ideaal geschikt voor nootjes of een sausje. Uniek is dat de trays inwisselbaar zijn. Je kunt dus een extra tray erbij kopen zodat je de keuze hebt tussen 4 of 5 vakken.

1 groot vak en 3 kleine vakken. Plus een rond vak voor voor kleine snacks of (dip)sausjes. Totale inhoud; 4,2 cup. Afmetingen: 24 x 17,5 x 4,5 cm.

EXTRA INFO:

    • Lekvrij (voor yoghurt, appelmoes, dips etc, niet water)
    • Binnencompartiment is uitneembaar
    • Alleen voedselveilige materialen: Doos ABS plastic, binnenvak: Tritan. Deksel: voedselveilig siliconen.
    • BPA, PVC an Ftalaten vrij
    • Compact and licht gewicht: 0,625 kg

 

Het uitneembare binnencompartiment kan in de vaatwasser. Ter verlenging van de levensduur van de siliconen seal adviseren we om de lunchtrommel met de hand te wassen. We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

De print op de tray is krasgevoelig, er zit geen garantie op het door gebruik krassen van de print van de tray.