Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel YUMBOX PANINO BROODTROMMEL MET 4 COMPARTIMENTEN

YUMBOX PANINO BROODTROMMEL MET 4 COMPARTIMENTEN

€33,95
Verpak je gezonde en gevarieerde snacks in je Yumbox Panino lunchdoos met 4-compartmenten. De vier vakken maken het makkelijk om je eigen selectie te maken van gezonde porties.
1-7 werkdagen
Beschrijving

Verpak je gezonde en gevarieerde snacks in je Yumbox Panino lunchdoos met 4-compartmenten. De vier vakken maken het makkelijk om je eigen selectie te maken van gezonde porties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg noten, crackers, fruit, groenten, yoghurt of zelfs een dipsaus toe. De Yumbox is lekvrij vanwege de siliconen afsluiting tussen de compartimenten. De vakken worden hierdoor goed afgesloten.


AFMETINGEN:

De Yumbox Panino heeft vier vakken. Het grootste vak is geschikt voor boterhammen. In de andere vakken kun je bijvoorbeeld fruit of groente meenemen. Het ronde vakje is ideaal geschikt voor nootjes of een sausje.

Sectie 1: 470 ml (2 cup), sectie 2 en 3: 118 ml (1/2 cup) and sectie 3: klein rond vak voor kleine snack of dipsaus. Afmetingen: 22 x 15 x 5 cm.

EXTRA INFO:
    • Lekvrij (voor yoghurt, appelmoes, dips etc, niet water)
    • Binnencompartiment is uitneembaar
    • Alleen voedselveilige materialen: Doos ABS plastic, binnenvak: Tritan. Deksel: voedselveilig siliconen.
    • BPA, PVC an Ftalaten vrij
    • Compact and licht gewicht: 0,5 kg

Het uitneembare binnencompartiment kan in de vaatwasser (bovenrek). Ter verlenging van de levensduur van de siliconen seal adviseren we om de lunchtrommel met de hand te wassen. Niet uitwisselbaar met de Yumbox Original tray. We raden aan om de Yumbox met de hand af te wassen. Opgelet met spuursponsjes! Hierdoor kan de tekening in de tray vervagen.  Geen garantie op vervagen van de prints en vervormen van de bentobox bij gebruik in de vaatwasser.

De print op de tray is krasgevoelig, er zit geen garantie op het door gebruik krassen van de print van de tray.